Nyitvatartás: h-cs.: 11-18, péntek: 11-17-ig

Morvay István ajánlásával : Kis Magyar Daloskönyv.

Szerző: Morvay István ajánlásával

Kiadva: Soli Deo Gloria, Hangjegynyomás Gondos, Párkány

Néprajz Vallás / teologia Zene

Rövid ismertető:

Ajánlás
A „Kis Magyar Daloskönyv"-et a Református Ifjúsági Mozgalom adta ki, a református diákok és nem diákok serege: az egész magyar református ifjúság.
A felszabadult és még felszabaduló országrészeknek ezt a daloskönyvecskét ajándékozza Isten iránti hálánk az örvendezés idején.
Ezek a dalok a magyar nép dalai. Azt akarjuk, hogy megteljék vele az ország s azért küzdünk, hogy azoké legyen ez a föld, akiké ez a dal: a magyar népé.
Ezeket a dalokat minden velünk élő nép és sok körülöttünk élő nép is magáénak vallja, átvette tőlünk és ezeket a dalokat őrzi az idegenbe - határokon és tengereken túlra - sodródott magyarság. Ezek a mi dalaink, daloljuk őket.
Harcolunk ezekért a dalokért. Táborainkban ezek zengenek, ezekkel járjuk be az országot, daloljuk mindenütt. Azt akarjuk, hogy a rádió, a film, a színház, a szórakozó hely, az utca, az otthon, az újság és az irodalom is észre vegye ezeket a dalokat és éljen velük, hogy ezeken épülhessen fel a mai magyar zeneművészet is. Legyenek ezek a dalok ezé az országé és legyen ez az ország ezeké a daloké, mert ezekben a dalokban a magyarság lelke él.
A "Kis Magyar Daloskönyv" a hazatérteknek ajándék olyasformán, hogy mindenkinek a nevében, aki csak egy daloskönyvet is megvesz, egyet egy hazáért Testvérünknek ajándékozunk.
Aki ajándékba kapja a "Kis Magyar Daloskönyv"-et keressen találkozást azzal, aki küldte. Legyenek ezek a dalok a lelki hazatalálás zálogai.
Dicsőség Istennek!

Kötés: kiadói papír

Állapot: jó

Illusztrátor: Menyhárt J.

Oldalszám: 63

Azonosító: 33950

Ár: 600 Ft

CartKosárba

Azonos kategóriájú könyvek